Media

Vadelman kanavista tärkeimmät ovat vuosittain ilmestyvä jäsenlehti Hillo, johon kootaan jäsenten taidetta, runoja, sarjakuvia, kolumneja ja arvosteluja; kokeilevaan ja marginaaliseen musiikkiin ja äänitaiteeseen painottuva Vadelma-Radio – vuodesta 2013 VadelmaRadio on fuusioitunut osaksi Korppiradiota; sekä Vadelma-tv, joka tuottaa pääasiassa subjektiivisia dokumentaatioita yhdistyksen tapahtumista, mutta ajoittain myös keskusteluohjelmia, taidevideoita ja kokeellista viihdettä.

Vadelman toiminta-ajatus pohjautuu läsnäolon sosiaalisuuteen ja todellisiin kohtaamisiin. Niin sanotun sosiaalisen median luonne on ongelmallinen ja se muuttaa kulttuuriamme entistä pinnallisemmaksi ja mustavalkoisemmaksi (polarisoidummaksi). Orgaaninen, analoginen yhteys ei voi muodostua esimerkiksi facebookin välityksellä, vaan se muodostuu elävässä musiikissa ja yhdessäolossa. Vadelmalla on kuitenkin ryhmä myös fb:ssä, jonka viestit näkyvät tässä:

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Vadelma on myös ollut mukana kantaaottavissa, kaupunkitilaa kommentoivissa mediaprojekteissa. Alla still-freimejä Hirvitalon ja Vadelma ry:n sensuroidusta videoteoksesta “etsä voi olla vapaa?” (2008). Kyseinen video on nähtävissä M2HZ-kanavalla.still1.jpg
still6.jpg

still7.jpg