Categories

Media

Vadelman mediakanavista tärkeimmät ovat noin vuosittain ilmestyvä jäsenlehti Hillo, johon kootaan jäsenten taidetta, runoja, sarjakuvia, kolumneja ja arvosteluja; kokeilevaan ja marginaaliseen musiikkiin ja äänitaiteeseen painottuva Vadelma-Radio – vuodesta 2013 VadelmaRadio on fuusioitunut osaksi Korppiradiota; sekä Vadelma-tv, joka tuottaa pääasiassa subjektiivisia dokumentaatioita yhdistyksen tapahtumista, mutta ajoittain myös keskusteluohjelmia, taidevideoita ja kokeellista viihdettä.

Vuoden 2020 kesällä Vadelma ry on käynnistämässä VADELMALIVE-nettialustan, jossa yhdistyvät suorat konserttilähetykset Vadelmabunkkerilta, live VJ-visuaalit, ennakkoon toimitetut ääni- ja videoaineistot sekä laajojen arkistoaineistojen julkaisut.

Vadelman toiminta-ajatus pohjautuu läsnäolevaan sosiaalisuuteen ja todellisiin kohtaamisiin. Pienimuotoisuus ja analogisuus ovat avaimia Vadelman pinnan alle. Vadelmalta löytyy kuitenkin ryhmä myös facebookissa.

Vadelma on myös ollut mukana kantaaottavissa, kaupunkitilaa kommentoivissa mediaprojekteissa. Alla still-freimejä Hirvitalon ja Vadelma ry:n sensuroidusta videoteoksesta “etsä voi olla vapaa?” (2008).still1.jpg
still6.jpg

still7.jpg