Categories
Uncategorized

Vadelman matka jatkuu

Vadelma ry:n vuosikokouksessa 21.5. pohdittiin, olisiko aika laittaa kulttuuriyhdistyksemme pillit pussiin. Sitä ei lopulta tarvinnut pohtia pitkään, sillä vahvasti koettiin että Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelman kaltaista periaatteellista ja omaehtoista kulttuuritoimijaa edelleen tarvitaan Helsingin ruohonjuurikentällä. VadelmaBunkkerin treeni- ja työtilatoimintaa päätettiin jatkaa ja kehittää paremmin jäsenten tarpeita palvelemaan. Mutta myös muu elävä ja monimuotoinen kulttuuritoiminta koettiin tärkeäksi. Niinpä, Vadelma jatkaa.

Vadelma sai uuden hallituksen sekä uuden puheenjohtajan allekirjoittaneen siirtyessä syrjään hallitustehtävistä ja vetovastuusta. Uusi puheenjohtaja Joonas Järvisalo on 36-vuotias Raumalla syntynyt utelias ja avarakatseinen monimediaosaaja, joka rohkeasti nyt tarttuu Vadelman ruoriin. Onnea matkaan!

Muina uusina jäseninä hallituksessa aloittaa Sakari Laurila, joka ottaa vetovastuun VadelmaBunkkerista ja vuokratoiminnasta. Jeremias Delgado on monessa mukana oleva kulttuuriaktivisti ja DJ.

Vanhoista konkareista hallituksessa jatkavat kuvataiteilijat Susanna Salama ja Kris Puukari, muusikko Samuel Leminen sekä valomies Pasi Halonen, joka siirtyy varajäsenpaikalta hallitukseen.

Hallituksen varajäseninä ovat muusikot Ayhan Akgez ja Rodrigo Diaz Pereda.

Toivomme että uuden hallituksen myötä myös uusia jäseniä aktivoituu Vadelma-toimintaan. Toimintasuunnitelma mahdollistaa kaikenlaista. Vadelma lopulta on avoin ja luova yhteisö, johon jokainen aktiivinen jäsen voi vaikuttaa tulemalla mukaan.

Olen kiitollinen, että voin jättää täysi-ikäistyvän Vadelman toiminnan kehittämisen hyviin käsiin ja siirtyä levollisena uusiin haasteisiin.

Parhain terveisin,

Kalle Kuisma

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.