Categories

Tilat

Vadelma ry:llä on maaliskuusta 2015 alkaen ollut toimitilat Vallilassa Eurantiellä.

Elokuussa 2019 Vadelma muutti uuteen tilaan Vallilassa Euranlinnan taloyhtiössä ja remontoi tilan talkoovoimin. Tilaan rakennettiin keittiö, työhuone, olohuone ja treenikämppä-studio.

Samassa bunkkerissa toimii Korppiradion kellaristudio ja tilassa on alivuokralaisena Vadelma ry:n jäseniä. Tiloissa on mahdollista järjestää kokouksia, kerhoiltoja, jameja, treenejä, työpajaoja, pieniä tapahtumia jne. Tiloissa voi luonnollisesti tehdä myös radio-ohjelmia sekä ääni-, musiikki- ja videotuotantoja.

Historiaa: Vadelma ry:llä on ollut toimitilat Lönnrotinkadulla 2005-2007 sekä Lauttasaaressa Nahkahousuntiellä 2008-2010, minkä jälkeen Vadelma on aktiivisesti etsinyt uusia tiloja. Vuonna 2015 Vadelma vuokrasi kellaritilan Vallilan Euranlinnasta, joka meni remonttiin keväällä 2019. Yhdistys sai uudet tilat samasta taloyhtiöstä.

Vuosien varrella yhdistys on ollut mukana tukemassa useita talonvaltauksia. Marraskuussa 2012 vallatussa Villa Pinkyssä suunniteltiin käynnistää kaikille kaupunkilaisille avointa, epäkaupallista ja päihteetöntä kulttuuri- ja taidetoimintaa. Lisää infoa Villa Pinkyn suunnitelmista täällä.

 
Vadelmakellari, Lönkka 32D (2005-2007) kuva: NS

Pitkäaikaisena tavoitteenamme on löytää Vadelmalle pysyväluontoiset toimitilat, jotka mahdollistaisivat

a) taiteilijoiden työtilat
b) bändien treenitilat, studiotila
c) kokous-, toimisto- ja kerhotilat
d) teatteritila, happening-tila
e) av-edit, mediatuotantotila

Tilojen vuokra- ja ylläpitokulut katetaan vuokratuloilla, joita saadaan työ- ja treenitilojen vuokraamisesta yhdistyksen jäsenille.