Vadelma-Bunkkeri

Syksystä 2019 alkaen Vadelma ry:n toimitilat eli Uusi VadelmaBunkkeri sijaitsee Helsingin Vallilassa. Samaisessa viihtyisässä bunkkerissa toimii myös Korppiradion lähetysstudio.

Oman työtilan alivuokraaminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä.

Vadelman jäsenet voivat käyttää bunkkeria kokoontumisiin, treeneihin, jameihin, työpajoihin, kerhoihin, askarteluun, tuotantoihin, toimitustyöhön, taiteiluun, tapahtumiin sekä kaikkeen muuhun kuviteltavissa olevaan luovaan ja sosiaaliseen toimintaan.

Tilojen toimintaa suunnitellaan yhdessä ja varaukset tehdään netissä olevaan varauskalenteriin. Tilaa voi varata myös säännölliseen käyttöön, mikä edellyttää osallistumista kuukausivuokraan. Vuokrat ovat kohtuullisia ja neuvoteltavissa tapauskohtaisesti. Bändejä ja muita musiikkiprojekteja otetaan mukaan myös, ehtona kuitenkin säädeltävissä oleva äänenvoimakkuus sekä sopeutumiskyky muuhun tilassa tapahtuvaan toimintaan.

Tilan käyttäjät sitoutuvat noudattamaan Turvallisen tilan periaatteita sekä yhdessä sovittuja järjestyssääntöjä.

Vadelma Bunkkeri Studio

Vadelmabunkkerin järjestyssäännöt

Tila on avoin yhteisöllinen työ-, harjoitus- ja sosiaalitila, jonka käytössä tulee huomioida muut tilassa toimivat.

Jos tilaa tarvitsee omaan käyttöön esimerkiksi treeneihin, kokoukseen tai radiolähetykseen, sen voi varata tekemällä merkinnän huoneen seinällä olevaan varauskalenteriin. Tällöinkin tilassa saa olla muita – ellei varaus ole koko tilan varaus, jollaisen voi tehdä sellaisessa erityistapauksessa, että kokous, lähetys tai nauhoitus vaatii täyttä rauhaa.

instrumentteja, elektroniikkaa ja muuta tuotantokalustoa voi käyttää ellei toisin mainita. Tilasta ei saa viedä pois mitään ilman lupaa ja lainaamisen/käytön jälkeen kaikki systeemit tulee palauttaa paikoilleen, piuhat naulaan jne.

Kaikki huolehtivat yleisestä siisteydestä. Astiat tiskataan. Roskat lajitellaan ja käydään viemässä pihan perällä oleviin roskiksiin.

bunkkerin yhteystiedot / Vadelma ry

Joonas Järvisalo (hallituksen pj)
puh. 044 5461231
joonas(at)vadelma.org

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.