Vadelma-Bunkkeri

Vadelman uudet toimitilat ovat maaliskuusta 2015 alkaen Vallilassa osoitteessa Eurantie 8-10 (Vallilan ratikkavarikon vieressä). Samaisessa viihtyisässä n. 70m2:n bunkkerissa toimii myös Korppiradion lähetysstudio, ja yhteistä tilaa käyttää korppien ja vadelmalaisten ohella myös muutama itsenäinen kirjoittaja ja käsityöläinen.

Vadelman jäsenet voivat käyttää bunkkeria kokoontumisiin, treeneihin, jameihin, työpajoihin, kerhoihin, askarteluun, tuotantoihin, toimitustyöhön, taiteiluun, tapahtumiin sekä kaikkeen muuhun kuviteltavissa olevaan luovaan ja sosiaaliseen toimintaan.

Tilojen toimintaa suunnitellaan yhdessä ja varaukset merkitään tilan seinällä olevaan varauskalenteriin. Tilaa voi varata myös säännölliseen käyttöön, mikä edellyttää osallistumista kuukausivuokraan. Vuokrat ovat kohtuullisia ja neuvoteltavissa tapauskohtaisesti. Bändejä ja muita musiikkiprojekteja otetaan mukaan myös, ehtona kuitenkin säädeltävissä oleva äänenvoimakkuus (eli ei täyttä rumpusettiä) sekä sopeutumiskyky muuhun tilassa tapahtuvaan toimintaan.

Vadelmabunkkerin järjestyssäännöt

Tila on avoin yhteisöllinen työ-, harjoitus- ja sosiaalitila, jonka käytössä tulee huomioida muut tilassa toimivat.

Jos tilaa tarvitsee omaan käyttöön esimerkiksi treeneihin, kokoukseen tai radiolähetykseen, sen voi varata tekemällä merkinnän huoneen seinällä olevaan varauskalenteriin. Tällöinkin tilassa saa olla muita – ellei varaus ole koko tilan varaus, jollaisen voi tehdä sellaisessa erityistapauksessa, että kokous, lähetys tai nauhoitus vaatii täyttä rauhaa.

instrumentteja, elektroniikkaa ja muuta tuotantokalustoa voi käyttää ellei toisin mainita. Tilasta ei saa viedä pois mitään ilman lupaa ja lainaamisen/käytön jälkeen kaikki systeemit tulee palauttaa paikoilleen, piuhat naulaan jne.

Kaikki huolehtivat yleisestä siisteydestä. Astiat tiskataan. Roskat lajitellaan ja käydään viemässä pihan perällä oleviin roskiksiin.

bunkkerin yhteystiedot / Vadelma ry

 Heli Haapala (hallituksen pj)
puh. 040 7671436 (avaimet ja yhteystiedot)
heli(at)vadelma.org

Kalle Kuisma (sihteeri)
puh. 050 3674583
kalle(at)vadelma.org

 Eetu Pellonpää (rahastonhoitaja)
puh. 040 5882879 (vuokranmaksuasiat)
eetu(at)vadelma.org

Tilapäällikkö: Hanna Vainio
puh. 040 7058150

 

Leave a Reply