Categories
media members toiminta yhdistys

2020

Vadelman vuosikokous valitsi 24.5.2020 uuden hallituksen, joka on vanha hallitus – eli täysin sama hallitus jatkaa. Puheenjohtajana Kalle Kuisma, jäseninä Helmi Haapala, Samuel Leminen, Kris Puukari, Mikko Savolainen, Henri Tuomi, ja varajäseninä Ayhan Akgez, Pasi Halonen ja Meri Hietala. Tavoitat hallituksen sähköpostilla hallitus(at) vadelma.org sekä jäsenet yksittäin etunimi(at)vadelma.org.

Hillo#10-zinen päätoimittajana toimii Meri Hietala ja lehti on tarkoitus julkaista Kaupunginmuseon Tiloissa-näyttelyn yhteydessä järjestettävällä Vadelmaklubilla 27.11.2020. Toimituskokouksista tiedotetaan jäsenille.

VadelmaLive-nettialustaa pystytellään ja vadelmalaisten livekeikkoja sekä livemiksattuja arkistolähetyksiä päästään lähettämään toivottavasti jo alkaneen kesän aikana.

Hirvitalon elokuisen HETKINEN-näyttelyn osalta Vadelma-työryhmän suunnitelmat on hyvässä mallissa. Samoin Kaupunginmuseon marraskuussa avautuvan TILOISSA – omaehtoisia musiikin tiloja Helsingissä – näyttelykokonaisuuden Vadelmaosiot tilasuunnittelun ja vadelmaklubin osalta on muotoutumassa mallikkaasti.

Vuosi on koronasta huolimatta Vadelmalle todella antoisa ja yhdistyksen toiminta on hyvillä urilla – ja nyt myös taloudellisesti vakaalla pohjalla – kun uusi mainio VadelmaBunkkeri on alivuokralaisten ja muidenkin vadelmalaisten käytettävissä erilaiseen luovaan ja yhteisölliseen toimintaan. Tästä on hyvä jatkaa matkaa, toivotamme uudet ja vanhat jäsenet tervetulleiksi toimintaan mukaan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.