Categories
Vadelma yhdistys

Kutsu vuosikokoukseen 2019

Tervetuloa Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma ry:n vuosikokoukseen helatorstaina 30.5. klo 11. Kokous pidetään yhdistyksen toimitiloissa eli VadelmaBunkkerilla osoitteessa Eurantie 8-10 F kv 312. Ilmoitathan saapumisestasi tai esteellisyydestäsi etukäteen sähköpostilla kalle(at)vadelma.org tai puhelimella 050 3674583.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaisesti

  • yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2018
  • myönnetään vastuuvapaus nykyiselle hallitukselle
  • toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019
  • päätetään jäsenmaksun suuruudesta
  • valitaan yhdistykselle uusi hallitus

Huom! Kokous alkaa ajallaan klo 11. Vuosikokous kestää kaikkiaan noin kolme tuntia. Tarjolla on kahvia, teetä sekä leipää ja pientä naposteltavaa.

Toimintasuunnitelman yhteydessä esitellään alustava suunnitelma Uudesta VadelmaBunkkerista ja sovitaan tilojen käytön yleisistä suuntaviivoista – muotoutuviin suunnitelmiin on helpointa vaikuttaa olemalla mukana kokouksessa.
Kokouksen päätteeksi käydään katsomassa uutta tilaa ja sovitaan muuttoon, remonttiin ja tilojen jakamiseen liittyvistä asioista. Vanha tila tulee olemaan käytössämme vielä kesäkuun ajan, ja uuden tilan kunnostus ja vaiheittainen muutto käynnistetään heti kesäkuun alussa. Kaikilta alivuokralaisilta ja muilta vapaaehtoisilta jäseniltä toivomme osallistumista talkoisiin oman luovuuden, osaamisen ja rahkeiden mukaan. Jos et pääse osallistumaan talkoisiin, voit tukea talkoita maksamalla 20 euroa remonttikassaan. Tehdään yhdessä uudesta kodistamme Euranlinnassa viihtyisä, toimiva, hieno, rouhea, luovaa synergiaa, energiaa ja elävää kulttuuria synnyttävä yhteinen Vadelma-kellari!

Muistutus vielä, että alivuokralaisuus uusissa tiloissa edellyttää voimassa olevaa Vadelma ry:n jäsenyyttä. Voit maksaa tämän vuoden jäsenmaksun 10 euroa yhdistyksen tilille FI09 6601 0001 0070 46 (viestikenttään jäsenen nimi ja postiosoite).

Tervetuloa!

Vadelma ry:n hallitus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.