Categories
web

Missä viipyy Forum?

Dear Robots,

kädestä päivää sanottiin Liberten-klubilla aikaa sitten, oli maanantaista puhetta,
että silloin toimii, maanantaina.

Saavat riittää jo maanantait. Mikä piru on? Tulee kohta uutta lunta taas. Yhdistys on ostanut 150 eurolla kiintolevyjä jotta ja niin. Kukaan, rahastonhoitajaa (minä hitto vieköön) ja puheenjohtajaa lukuun ottamatta ei voi kirjoittaa mitään minnekään.

Mr. E und M, bitte! Bis gleich!

Ihan kohta pyydän nähdä ne ostetut laitteet sun muut serveripaikat jossain – ilmeisesti Sipoon metsissä ovat.

Zur Zeit,

R:hoitaja

2 replies on “Missä viipyy Forum?”

Toimitin serverikoneemme (johon keväällä asennettiin uudet kovalevyt) takaisin palveluntarjoajallemme elokuun lopussa. Hänen on määrä asentaa ko hardware Otaniemessä sijaitsevaan mystiseen konehuoneeseen käydessään siellä seuraavan kerran (konetta viedessäni arvio oli “viikon sisään, viimeistään maanantaina”), minkä jälkeen voimme vapaasti alkaa päivittää ohjelmistoja sivuillamme.
Kun kysyin asiasta viime viikolla, hän ei ollut vielä käynyt konehuoneella, mutta asia kuulemma hoituu lähipäivien aikana.
Itse lupailin viime jäsentiedotteessa, että uudet sivut (incl. forum) aukeavat syyskuun aikana, ja tuohon aikatauluun uskon edelleen.
Marraskuun loppuun mennessä sivuille aukeavat myös webradio ja muuta mukavaa…

Teekkareiden kanssa pitää toimia seuraavasti:

1. Avataan kossupullo.
2. Tehdään jotain sillä aikaa kun juodaan kossupullosta.
3. Avataan toinen.

Näillä eväillä, ja jos Otaniemestä puuttuu viinaa, tulen amfibiolaitteellani siitä järven näköisestä ihme lammesta. Älkää juoko sitä.

Päivät ovat alkulukuja.

Huoh.