Tilat

Tilat

Vadelmalla on maaliskuusta 2015 alkaen toimitilat Vallilassa Eurantiellä. Samassa bunkkerissa toimii Sylvin toimittajia sekä Korppiradion kellaristudio. Tiloissa on mahdollista järjestää kokouksia, kerhoiltoja, jameja, treenejä, työpajaoja, pieniä tapahtumia jne. Tiloissa voi luonnollisesti tehdä myös radio-ohjelmia sekä ääni-, musiikki- ja videotuotantoja.

Historiaa: Vadelma ry:llä on ollut toimitilat Lönnrotinkadulla 2005-2007 sekä Lauttasaaressa Nahkahousuntiellä 2008-2010, minkä jälkeen Vadelma on aktiivisesti etsinyt uusia tiloja.
6.11.2012 yhdistys valtasi Laajasalosta yhdessä paikallisten aktiivien kanssa Helsingin kaupungin tilakeskuksen omistaman vaaleanpunaisen puuhuvilan, joka valtauksen yhteydessä ristittiin Villa Pinkyksi. Tätä viitisen vuotta tyhjillään ollutta, hyväkuntoista rakennusta on yritetty ostaa tai vuokrata jo vuoden ajan, ja kaupungin ilmoitettua purkusuunnitelmistaan ei yhdistykselle jäänyt lopulta muuta vaihtoehtoa kuin suora toiminta pelastaa tämä kaupunginmuseonkin suojelema kaunis rakennus. Villa Pinkyssä on suunniteltu vaiheittain käynnistää kaikille kaupunkilaisille avointa, epäkaupallista ja päihteetöntä kulttuuri- ja taidetoimintaa. Lisää infoa talosta ja suunnitelmista täällä.

 
Vadelmakellari, Lönkka 32D (2005-2007) kuva: NS

Pitkäaikaisena tavoitteenamme on löytää Vadelmalle pysyväluontoiset toimitilat, jotka mahdollistaisivat

a) taiteilijoiden työtilat
b) bändien treenitilat, studiotila
c) kokous-, toimisto- ja kerhotilat
d) teatteritila, happening-tila
e) av-edit, mediatuotantotila

Tilojen vuokra- ja ylläpitokulut pyritään kattamaan vuokratuloilla, joita saadaan
työ- ja treenitilojen vuokraamisesta jäsenille.