Categories
toiminta

elokuvakerho

Sunnuntait voisivat vastedes olla oiva ilta/päivä vadelman leffaklubille, lisäksi voinee järjestää viikolla yhden uusintakatselun sunnuntaiunisille.

(…kun tuo foorumi on vielä toistaiseksi poissa käytöstä, kirjoitetaan sitten blogiin)

Leffateatteritilaksi voidaan valita yksi kolmesta vaihtoehdosta sen mukaan treenavatko bändit ja työskentelevätkö koru-/sepät/kuvataiteilijat.
Isot vadelma-auditorio ovat A-tilan keskussali sohvapöytineen (dir->P.C:n kangas?) – ja C-metallitila (“theatre”), jossa keittiö toimii luontevasti projektori-/konehuoneena.
B-puolen lounge-tilan äänentoisto on jo valmis quadrostereo ja toimii – sen osoittivat sunnuntaina mm. Taanila, Kurenniemi ja Aronofsky. Ja kuvahan projisoituu kuin nakuutettu seinälleen.

Ehdotelkaa leffoja, leffasarjoja, teemoja, jatkumoja. Jonkinlaista taiteellista vadelmavärettä voisi elokuva tarjota ehkä mieluummin kuin viihteellistä . . .
Leffojahan löytyy mm hyllyistä, kaupoista ja vuokraamoista – eikä leffakerhossa tarvitse piitata esityiskielloista ja sen sellaisesta, koska tilaisuus on vadelman sisäinen; yhteisöllinen mutta yksityinen.

Heitänkin ensimmäisen oman ehdotukseni kehään:
Michelangelo Antonioni : Blow Up, Zabriskie Point

Niin ja leffakerhon yhteydessähän joku vuorollaan tekee safkat:)