Categories
yhdistys

Jäsenkokouksia

Jäsenkokoontuminen Lönnrotinkadun Vadelmatiloissa su 21.1. klo 17-20:

Vadelman Lönnrotinkadun tilojen vuokrasopimus on irtisanottu. Valmistaudumme muuttamaan uusiin tiloihin Vallilaan Nilsiänkadulle jo helmikuun aikana. Uutta vuokrasopimusta ei ole vielä tehty, mutta vaikuttaa hyvältä. Nilsiänkadun tilat ovat Vadelmalle varsin mainiot, hyvässä kunnossa ja tarkoituksiimme sopivat – ja edulliset yleiseen hintatasoon verrattuna vaikkakin neliövuokra on yli kaksi kertaa nykyisen kellaritilamme vuokraa suurempi.
Keskustelua tilojen jakamisesta, treenikämppien remontoinnista, vuokrista ja muusta asiaan liityvästä täytyy käydä nyt.

Tervetuloa kaikki!

***

Uuden klubityöryhmän ensimmäinen kokoontuminen pidetään Vadelmakellarissa keskiviikkona 17.1. klo 14-16. Suunnitelmissa uudenlainen vadelmaklubikonsepti: säännöllinen monitaiteellinen klubi, joka järjestettäisiin Koko teatterissa mahdollisesti kerran kuussa – ja lisäksi järjestettäisiin kenties kevyemmät Vadelma Café live-illat parina iltana kuussa. Ohjelmassa elävää musiikkia, teatteria, elokuvaa, visuaalista taidetta ym. Tapahtumat olisivat myös osa Vadelman uutta kulttuuri-tv-tuotantoa.

Kiinnostuneet tervetuloa!

***

Amnesty järjestää naistenpäivänä 8.3. Vanhalla klo 18 alkaen suuren tapahtuman, jossa Vadelma on mukana. Kollektiivista maalausseinää on suunniteltu pystytettävän sekä lisäksi videotaidetta. Tapahtuman sisällöllisenä teemana on naisiin kohdistuva väkivalta (Joku raja! -kampanja) ja tasa-arvo; muodollisena teemana on sirkus.
Tervetuloa mukaan osallistumaan ja toteuttamaan ideoita – valmiit ajatukset tammikuun loppuun mennessä.
Vadelman kokoontuminen tapahtuman tiimoilta klubiryhmän kokouksen jälkeen ke 17.1. klo 17.

***