Categories
televisio

kanava

Tuo mainio M2HZ-kanava aloittaa lähetystoimintansa tänä vuonna ja Vadelma on mukana tuottamassa audiovisuaalista sisältöä rahkeittensa puitteissa. Digi-tv:n koelähetykset alkavat Kallio kukkii -tapahtuman yhteydessä toukokuussa, ja Vadelman aktiivisen tv-tuotannon käynnistys tähtää myös tuohon ajankohtaan.
Kanavan päivitetyt suunnitelmat löytyvät pdf-tiivistelmästä.

Vadelman omista sisällöllisistä ja muodollisista kanavaan liittyvistä suunnitelmista pidetään lähiaikoina Vadelmalla keskustelutilaisuus kiinnostuneille.

M2Hz järjestää ensimmäisen tuotannollisen workshopin Harjun nuorisotalolla perjantaina 2.2. (kestää koko päivän). Olen itse menossa tuonne ja mikäli Vadelmapiiristä löytyy muita halukkaita ja kiinnostuneita mukaan lähtijöitä, ilmoittautukaa asap.

M2HZ on 2005 käynnistynyt kulttuuri- ja kansalaistelevisiohanke, jossa pääkaupunkiseudulle luodaan uusi monikanavainen televisiokanava. Hankkeessa on mukana media-, kansalais- ja kulttuuritoiminnan alojen yksityisiä tekijöitä ja yhteisöjä.

Kanavan tavoite on tuottaa omaehtoista, persoonallista ja kriittistä ohjelmaa. Lähtökohtana on voittoa tavoittelematon toimintamalli, kevyt tuotantoympäristö sekä toimintaedellytysten luominen avoimille yhteisö- ja paikalliskanaville.

Kanavan sisältötuotantotyöpajassa 2.2 Harjun Nuorisotalolla, Aleksis Kiven katu 1, klo 9:30-17:00, keskitytään toukokuun koelähetysjakson ja lokakuussa aloitettavan vakituisen lähetystoiminnan sisältöjen konseptointiin.

Työpaja – alustava ohjelma
Aamupäivä
• Projektin ja osallistujien esittely
• sisältötuotannon lähtökohdat (työryhmä).
Lounas
Iltapäivä
• Konseptisuunnittelu (työryhmä)
• toimitusten perustaminen
• kevään aikataulu