Categories
Vadelma

tilamme, tilanne

Remontti eli Vadelmatilojen laittaminen totaalisen viihtyisiksi etenee treenikämpistä käytäville ja taidepuolelle.
Treenikämppä B2 on saatu nyt huovutettua sisäpuolelta eli on käytännössä valmis. Eilen testasimme akustiikkaa rummut-basso-kitara-kombolla ja hyvältä soundaa. Tilaakin on reilusti, täytyy vaan pyrkiä säilyttämään avaruuden tuntua senkin jälkeen kun bändit muuttavat sisään. Kakkoseen on tulossa Vadelman bändeistä näillä näkymin Klava, Octopus Syng Alive, Relayer, Dreadlock Tales, SadKarma, Dildo Mania ja Whobodies.

Kämppä B3 on ollut jo pari viikkoa käytössä. Kolmosessa treenaavat Subrosa, Inner Scream, Dark Sun, Ubique ja Rauta. Myöhemmin mahdollisesti myös Manogurgeil.

Ykkönen eli B1 on se treenikämppä, joka on ollut soittokäytössä jo viime syksystä lähtien. Nyt siihen ovat muuttamassa And the Lefthanded, Uusi Fantasia ja Montevideo.

Treenispuolen sosiaalinurkkaukseen (tupakka-lounge) olisi tarkoitus rakentaa auditorio videoprojektioita varten, mikä edellyttää yhden vanhan väliseinän poistamista. Myös keittiön sosiaalitilan seiniä meinataan siirtää, jolloinka nykyisestä keittiöstä ja kokoushuoneesta tulee avarampi jäsentila-nettikahvila ja ruoanlaittoon saadaan hyvät tilat ja tiskaus- ja vesipiste viereen.