Categories
members toiminta yhdistys

Vadelman toinen vuosikymmen käynnistyi

Kymmenvuotiaan kulttuuriyhdistys Vadelman toiminta on saanut hyvää tuulta purjeisiin ja uusi vuosikymmen käynnistyi uudistuneella ydinporukalla ja toimintasuunnitelmalla.

Mikä hienointa, meidän Vadelmallamme on taas tilat ja hyvät tilat onkin. Vallilassa Eurantie 8-10:ssä sijaitseva kellaritila on maaliskuusta alkaen VadelmaBunkkeri, ja Korppiradion kulttuuri- ja radiotaidestudio jatkaa tilassa jo toista vuotta. Uusi Vadelmatila on tarpeen mukaan olohuone, auditorio, studio, paja, kirjasto, treenikämppä, kahvila, tapahtumatila, kerhohuone, kokoustila – aika ja tila jaetaan Korppiradion, Vadelman sekä kuuden itsenäisen kirjoittaja-/toimittaja-/käsityöläisen ja Sylvin toimituksen kesken.

Vadelman hallituksessa uusina jäseninä aloittavat Sini Haapalinna sekä Heli Haapala, joka toimii myös Vadelman sihteerinä 1.3.2015 alkaen. Vanhoina kansimiehinä jatkavat Eetu Pellonpää ja Ayhan Akgez sekä varajäsenet Pasi Halonen, Katja Luhtala ja Sisko Pajari, ruorissa jatkaa pj Kalle Kuisma ja varapuheenjohtajana Samuel Leminen, joka toimii tänä vuonna myös Vadelma Festin tuottajana.
Haapalinna ja Kuisma puolestaan ovat tuotannollisluovassa vetovastuussa keväästä syksyyn jatkuvassa Rakkaudella, Illusia -projektissa, jossa koko Vadelma on vahvasti mukana.

Uusina vadelmalaisina mukana ovat Stella Kosenius, Riikka Laitinen, Eeva Lampinen, Heikki Ketoharju, Hanna Vainio ja Meri Hietala, ja vanhoina jäseninä Francisco Delahay ja Kristiina Puukari. Ja teille kaikille muillekin vadelmalaisille – uusille ja vanhoille – kutsu osallistua olkoon esitetty!

Yhdistyksen toiminnantarkastajana jatkaa Luisa-Claudia Sovijärvi ja kirjanpitoasiantuntijana Severi Karila.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.